Странно назначение бе направено в Медицински университет – Пловдив. В ръководството

...
Странно назначение бе направено в Медицински университет – Пловдив. В ръководството
Коментари Харесай

Уволнен шеф на полицията в Пловдив става зам.-ректор на Медицинския университет

Странно предопределение бе направено в Медицински университет – Пловдив. В управлението му влезе някогашният шеф на пловдивската полиция Йордан Рогачев, научи TrafficNews.
Прочетете още
Новоизбраният ректор на учебното  заведение проф. Ангел Учиков е харесал Рогачев  за асистент ректор -  „ Административно-стопански комплекс ”. До момента този пост се заемаше от инж. Васил  Динков.

Отделът е един от най-важните в МУ – Пловдив, като той дава отговор за материалната база, както и строителството.  Всяка година университетът пуска поръчки за десетки милиони левове, като за тях дава отговор точно отрасловият зам.-ректор. Те са както за строителство, по този начин и за доставка на обзавеждане, съоръжение и даже поддържане на зелените площи.  Освен това на директно послушание са му всички админи и отдели по поддръжката въз основата.

Рогачев е приключил Академията на Министерство на вътрешните работи,  като няма информация той да е работил друго отвън системата на вътрешното министерство.

Припомняме,  че Рогачев бе дисциплинарно уволнен  през август 2021 година, защото е употребил непозволено три служебни коли за персонални цели. Съдът анулира наказването му в следствие.  Уволнението му пристигна няколко месеца, откакто бе задържан шефът на Трето районно управление (на МВР) Самуил Хаджиев при акция на Окръжна прокуратура и „ Вътрешна сигурност ”. През този интервал Рогачев първо бе в бащинство, а по-късно в болнични. Акцията тогава задържа близо 15 души в обвинявания за корупция, опиати и длъжностни закононарушения.

Самият Рогачев също е бил обект на следствените служби при разнообразни следствия за вероятни закононарушения.

  
 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР